WaveLight Users Meeting 2009

Deseti Međunarodni kongres Wavelight-ovih korisnika (10th International Meeting of WaveLight Users) održan je u Minhenu, prelepoj bavarskoj prestonici, od 15. do 17. maja, i pružio je priliku, kako iskusnim tako i novim korisnicima, da se sastanu i razmene misljenje, ideje i iskustva. Vaš oftalmolog, dr Mirko Jankov (jedan od Globalnih Ambasadora WaveLight-a) bio je istaknuti govornik, i održao je poučno izlaganje o kliničkom pristupu tretmanima vođenim topografijom.

Ove godine, WaveLight se fokusirao na svoje najnovije razvojne projekte: kombinovanje nove Excimer laserske tehnologije sa sledećom generacijom Femtosekundne laserske tehnologije, unutar Refraktivnog Centra, kao i na novi ALLEGRO Topolyzer VARIO. Prvi dan kongresa, petak 15. maja, se sastojao od nekoliko kratkih kurseva, namenjenih različitim korisničkim grupama – od asistenata menadžera i tehničara do iskusnih, vodećih refraktivnih hirurga. Simpozijum organizovan za sutradan, subota 16. maja, omogućio je željnoj publici da prisustvuje iznošenju i razmeni širokog spektra stučnih mišljenja.

Članovi administracije LaserFocus klinike takođe su bili prisutni na kongresu, potvrđujući trajnu posvećenost pružanju najkvalitetnije moguće usluge svojim pacijentima.