Naša misija

Centar za očne bolesti „Miljković&Jankov“ nastao je na temeljima očne ordinacije „Miljković“, koja u Budvi postoji od 1999. god., a u saradnji sa beogradskim Centrom za mikrohirurgiju oka „LaserFocus“ dr Mirka Jankova.

Nalazi se u centru Budve, na 250m2, namjenski gradjenog prostora. Raspolaže sa nekoliko ordinacija, kabinetom za funkcionalnu dijagnostiku, kabinetom za kontaktna sočiva, kabinetom za strabologiju i hirurškom salom. Opremljen je najsavremenijom oftalmološkom opremom.

O nama

Pored dijagnostikovanja i liječenja velikog broja, kako akutnih, tako i hroničnih oboljenja, u Centru se vrše laserske intervencije kojima se uklanja dioptrija, i intervencije kojima se zaustavlja progresija keratokonusa (Cross linking- Ultra B2), kao i ugradnja Ferrara prstenova.

U jedinstvenom ambijentu pružićemo Vam mogućnost sigurnog izbora. Odnos prema pacijentu je individualizovan. Uvijek smo spremni da Vam posvetimo dužnu pažnju, kako bismo Vam pomogli da napravite pravilan izbor u liječenju Vaših očiju.

Posljednjih godina serijom tehnoloških napredaka, danas je moguće korigovati veći dio problema koji se tiču vidne oštrine, uz pomoć visoko sofisticiranih, a u isto vrijeme jednostavnih laserskih procedura.

Prioritet nam je da uvijek pratimo najnovije tokove u nauci i visokoj tehnologiji i primjenjujemo najmodernija tehnološka dostignuća u dijagnostici i laserskoj korekciji vida.

Ordinacija je opremeljena savremenom, novom oftalmološkom opremom (proizvedena 2019. godine), japanskog brenda Topkon. Kontinuirano se vrši usavršavanje oftalmologa prisustvom na domaćim i stranim oftalmološkim kongresima, te raznim seminarima i kursevima u našoj zemlji i inostranstvu.