Po preporuci sam došao u Laser Focus

Bio sam zdrav, osećao sam se super… 🙂 šalim se. Pre dolaska kod dr. Jankova imao sam dioptriju +2 i cilindre -3.75 (približno na oba oka). To mi je dosta smetalo u životu pošto sam stalno morao da razmišljam u početku o naočarima, a u poslednjih dve godine o sočivima – ne smem da legnem sa njima, ako idem na bazen ili na more opet je isti problem itd. Kada naručim sočiva (u poslednjih godinu dana sam uzimao mesečna sociva) u 50% slučajeva neko sočivo nije valjalo, pa sam morao da čekam jos mesec dana na izradu novih itd…

Stevan Knežević, LASIKTada sam od kolege i druga Laze čuo za dr.Jankova kod koga je on, pre godinu i po dana, uradio istu operaciju i bio je presrećan! Po njegovoj preporuci sam i došao u Laser Focus, gde sam se oduševio pri prvom dolasku. Atmosfera je bila super i svi su bili profesionalni osim … 🙂 šalim se. Tu sam uradio i pregled i iskreno sam dobio mnogo više informacija nego što sam očekivao. Dr. Jankov se prema meni tretirao super (nije kao neki drugi doktori koji na Vas gledaju skroz ne zainteresovano, kao da ste pacijent br. 15 i kada završi sa Vama stiže mu br. 16…).

Kada sam došao na operaciju osećao sam se opušteno, pošto sam 100% verovao u dr. Mirka Jankova. Taj dan sam se osećao kao da sam svratio da završim nešto i da produžujem dalje. Skoro je tako i bilo pošto je operacija trajala 15-ak min za oba oka.

U toku operacije mi je doktor objašnjavao, reodsledom, tok operacije tako da sam se i tu osećao skroz sigurno pošto se vidi da se zna šta se radi. Čim se završila operacija odmah sam video bolje samo što me je teralo da zatvaram oči. Prvi dan sam imao malo peckanje i grebuckanje u očima ali ni to nije moglo da skloni osmeh sa lica. Sutradan je već sve bilo super i počeo je potpuno lakši život!

Samo da napomenem da sam se na operaciju prvenstveno odlučio po preporuci prijatelja, a druga važna stavka je bila dr. Jankov kada sam ga upoznao. Eto sada Vi imate moju preporuku, a što se tice dr. Jankova, kada ga budete upoznali, videćete o čemu pričam.

Ovo vam pišem sa super vidom 🙂 i osmehom i iščekivanjem sledeće kontrole da bih video ceo tim LaserFocus-a!

Pozz Stevan Knežević, Beograd