Srećna jer je moj problem rešen

Dragi moji, Ovo Vam pišem sa velikim osmehom na licu, srećna jer je moj problem rešen. Kada su mi na pregledu rekli da imam kataraktu na levom oku bila sam uplašena jer nisam znala šta ću, od moje komšinice sam čula o dr Jankovu i kako on sigurno može da reši moju očnu muku.

Nadežda Pavlović operacija katarakteOtišla sam na pregled i rekao mi je da ne brinem jer on to može operisati. Bila sam srećna ali u isto vreme i nesigurna, jer sa mojih 97 godina mislila sam da to baš nije pametno. Ali dr mi je objasnio da ništa ne brinem i osoblje klinike LaserFocus mi je pomoglo da obavim sve potrebne pripreme kako bih mogla bezbedno da se operišem. Zaista puno im hvala, bez njih ne bih uspela da to izvršim kako treba.

Na dan operacije, dok sam čekala postajala sam sve nervoznija, ali onda je ušla draga sestra Milena 🙂 i odvela me u salu. I pre nego što sam uspela da se u potpunosti uplašim kako sam i planirala :), odjednom sam čula glas dr Jankova koji mi je rekao: “Nado gotovi smo.”

Ne mogu ni da vam opišem taj osećaj, kao da mi je teret pao sa srca. Sutradan na kontroli kada sam i još rekla dr Jankovu da sam se i naspavala bio je oduševljen, a pogotovu kada sam mu rekla da sada kako bolje vidim primećujem moje bore na licu i svaku liniju :). Ali ima vremena i za to da bude sređeno.

Hvala dr Jankovu na pomoći i svim ljudima na klinici koji su me pazili u svakom trenutku, i sada planiram posetu svojoj porodici u Novom Sadu.

Vaša prijateljica Nada