Operacija je kratko trajala i non stop sam pričala sa dr

Marija Šević, LASIKDr Jankova sam znala ne samo iz priče već sam i imala tu sreću da saznam za njegove rezultate iz prve ruke, a to je preko moje starije sestre koja je već bila operisana kod dr. Kada sam videla koliko je ona bila zadovoljna, odluku da se operišem donela sam istog trenutka. Znala sam da idem u prave ruke, u ruke pravog stručnjaka.

Na dan operacije, bila sam veoma opuštena i sigurna da će sve proći kako treba. Moram da priznam, noć pred, sam bila malo nervozna ali čim sam ušla na kliniku svi moji strahovi su odjednom nestali. Operacija je kratko trajala i non stop sam pričala sa dr. U operacionu salu sam ušla bez naočara, zamagljenog pogleda, neprepoznajući tim ljudi koji je bio tu sa dr.Jankovim. Nakon operacije, kada sam ustala, osobe kojima lice nisam uspela čak ni da razaznam, sada su mi delovali potpuno čisto, tako da je poznanstvo sa njima bilo otvorenih očiju i velikog osmeha.

Sve u svemu, iskustvo koje definitivno neću zaboraviti i kojeg ću se sećati svaki put kada iz navike krenem po naočare koje mi više nikad neće trebati.

Marija Šević, LASIK, Valjevo