23. Zimski ECRS-a u Atini

23.Zimski ECRS-a u Atini

Zimski sastanak Evropskog društva hirurga iz oblasti katarakte i reftaktivne hirurgije (ESCRS) 23. po redu, održaće se od 15. do 17. februara 2019. u kongresnom centru “Megaron” u Atini. Na ovom događaju koji je sastavni deo 33. međunarodnog HSIOIRS kongresa, kao i prethodnih godina, učestvovaće i doktori “LaserFocus” klinike.

23. ECRS logo

Pored programa za mlade oftalmologe, prisutni ce moći da čuju brojna predavanja iz oblasti reftakrivne hirurgije, kao i hirurgije katarakte i glaukoma. Tradicionalno, odrzaće se i različiti kursevi i radionice na kojima oftalmolozi mogu da obogate svoje znanje i veštine.

Podsetimo, ESCRS ima preko 7500 članova iz 130 zemalja sveta i osnovan je 1991. godine kako bi promovisao obrazovanje i istraživanje u oblasti implantacije i refraktivne hirurgije i unapredio i promovisao studije i praksu oftalmologije. ESCRS promoviše i podržava istraživanja u oblasti implantacije intraokularnih sočiva, refraktivne hirurgije i širenja ovih korisnih rezultata. Sedište ESCRS-a je u Dablinu, Irska.